Огляд турніру

Модераторы: Pandora, OLEXANDER

Закрыто
Аватара пользователя
Pandora
Сообщения: 1069
Зарегистрирован: Пн сен 30, 2019 8:54 pm
Откуда: Харків

Огляд турніру

Сообщение Pandora »

Комерційний турнір "Кубок гетьмана" viewtopic.php?p=42810#p42810 (офіційна інформація)



1 тур


група А


Фатіх Карагюмрюк (Стамбул) : БАТЕ (Борисов)
Перед стартом турніру керманич білоруського клубу Lapin, хотів відмовитися від участі у турнірі, але було вже запізно – матчі було вже додано до розкладу. Очікувалось побачити автосос від БАТЕ, але Lapin обрав більш дотепний варіант, набравши мінімальну силу на матч. Таким чином БАТЕ не мав шансів на перемогу, але натомість гравці набрали більше досвіду. Фатих Карагюмрюк святкує легку перемогу в першому матчі 4:0
http://ofmanager.eu/spiel/5.html

Фалкирк (Фалкірк) : Пітерхед (Пітерхед)
Шотландське дербі. У чемпіонаті Фалкірк на має шансів перед Пітерхедом через різницю в силі, але цього разу такий шанс з’явився. Наставник команди Фалкірк demon16 більш ретельно підготувався до матчу. Вдало обраний стиль та трохи краще розташування гравців в захисті - на перший погляд не значна перевага, але впевнена перемога. FColeg1991 зробив ставку на гру по флангах, та перевагу у центрі, але цього виявилось замало. Перемога Фалкірка 4:0.
http://ofmanager.eu/spiel/4.html


група В


Металіст 1925 (Харків) : Богеміан (Дублін)
Команда Богеміан на чолі з Serhii прибула до Харкова впевнена в собі, та налаштована на перемогу, але ScreamO не збирався здаватися без бою, вгадавши з обраним стилем. Не дуже багато гольових моментів у обох воріт,та і у підсумку лише по одному голу. Отже бойова нічия 1:1
http://ofmanager.eu/spiel/2.html

Рух (Львів) : Вождовац (Белград)
Матч між Рухом та Вождавацом виявився результативним, хоча по грі суттєвих помилок в захисті керівниками команд не допускалося. Незважаючи на те, що serzag вимагав від своїх гравців більш активно йти в атаку, це не надало переваги. Вдача виявилася на боці українського клубу – мінімальна перемога з рахунком 3:2
http://ofmanager.eu/spiel/6.html

група С


Шейд (Осло) : Баварія (Мюнхен)
Матч, зареєстрований під номером 1 в 33 сезоні. В цьому матчі Beetle та Nazaretto вирішили не очікувати вдачу та намагатися впіймати суперника на помилці, а пішли в атаку усією міццю. Варто зауважити, що Баварія діяла більш агресивно в атаці, але захисники не встигали повертатися до оборони, чим сповна скористалися гравці Шейду. Максимум голів на обидві команди, що останнім часом на ОФМ буває не часто, про що і зазначив на післяматчевій конференції Nazaretto, назвавши цей матч хокеєм.
http://ofmanager.eu/spiel/1.html

Марсель (Марсель) : Порту (Порту)
Команда Марсель з однойменного міста зустрілась вдома в першому матчі з португальським Порту. Команда гостей складається з молодих гравців, отже щоб на рівних протистояти більш сильному супернику, потрібно було випускати на поле найкращих, але KostyaTMB вирішив дати можливість найслабшим проявити себе. Хлопці діяли завзято, але рівень є рівень. Переважаючи в силі, французька команда здобула три залікових бали, перемігши з рахунком 2:0.
http://ofmanager.eu/spiel/3.html
Аватара пользователя
Pandora
Сообщения: 1069
Зарегистрирован: Пн сен 30, 2019 8:54 pm
Откуда: Харків

Re: Огляд турніру

Сообщение Pandora »

2 тур


Група А

Пітерхед (Пітерхед) : Фатіх Карагюмрюк (Стамбул)
Шотландське дербі у першому турі виявилось не на користь Пітерхеду, тому потрібно було реабілітуватися перед своїми вболювальниками. FColeg1991 , використовуючи двох потужних опорників, сподівався ускладнити завдання нападникам Фатіха, але зі своїм завданням гравці не впорались, на відміну від захисників стамбульської команди, яким краще вдавалося нейтралізовувати нападницький потенціал господарів. Можливо, якби FColeg1991 не знехтував би правило при катеначо, то все склалося інакше, але це лише припущення, а результат на табло та в кишені Фатіха. Отже перемога турецької команди 0:2
http://ofmanager.eu/spiel/79.html

БАТЕ (Борисов) : Фалкірк (Фалкірк)
Чи то навмисно, чи по недогляду, але цього разу Lapin все ж порушив вимоги регламенту, виставивши більше чотирьох гравців у захисті. Як наслідок – технічна поразка БАТЕ, а Фалкірк набрає вже 6 очок.
http://ofmanager.eu/spiel/78.html


Група В


Вождовац (Белград) : Металіст 1925 (Харків)
Три атакувальних гравця Металіста 1925 мали долати захисні ланки сербської команди, але бракувало підтримки з центру поля. Serzag, судячи з розташування гравців, очікував знайти прогалину у центрі захисту харків’ян, але все виявилось не так просто. Команди відповідали одна одній атаками, які подеколи закінчувалися голами, яких виявилось не мало – 3:3 загальних рахунок гри. Після матчу ScreamO та serzag лише хекнули один на одного, що свідчило, що обидва залишились незадоволеними підсумком матчу.
http://ofmanager.eu/spiel/75.html

Богеміан (Дублін) : Рух (Львів)
На львівську команду очікувала справжня пастка. Повністю опанувавши центром поля, Богеміан почав тиск на гостей. До такого розвитку подій на середній ланці львівяни були готові, але захист гостей виявився взагалі не підготовленим до матчу. Щось дуже хитре задумав Pandora в атаці, але цей наполеонівський план приніс лише один гол. Serhii зробив набагато простіше, випустивши в атаку лише двох гравців, які і зробили гру, весь матч розриваючи оборону гостей. 3:1 на корить Богеміан, та це ще Руху пощастило, що лише 3, бо з такою грою можна було відгребти по повній.
http://ofmanager.eu/spiel/77.html


Група С


Порту (Порту) : Шейд (Осло)

KostyaTMB зробив ставку на атаку по центру поля, але Beetle розкусив задум опонента та Шейд вийшов на поле з максимальною кількістю захисних гравців. Напад Порту захлинувся, через що доводилось обмежуватися дальніми ударами. Відсутністю опорних захисників у Порту скористалися гості, та забили два голи. Перемога Шейду з рахунком 0:2
http://ofmanager.eu/spiel/76.html

Баварія (Мюнхен) : Марсель (Марсель)
Цікаве рішення на гру прийняв Nazaretto – виставити трьох атакувальних півзахисників плюс форварда на фланзі. Нібито все зроблено правильно – за швидким Гротом Джей-Роєм захисники Марселя не встигали, та з трьох атакуючих півзахисників нейтралізували лише одного, але в підсумку забили лише два голи. План керманича Марселя був хоч і більш класичним, та як кажуть: «за підручником», але виявився не менш ефективним – два вінгера на флангах та один форвард зробили свою справу, забивши два голи. Підсумковий рахунок 2:2.
http://ofmanager.eu/spiel/74.html
Аватара пользователя
Pandora
Сообщения: 1069
Зарегистрирован: Пн сен 30, 2019 8:54 pm
Откуда: Харків

Re: Огляд турніру

Сообщение Pandora »

3 тур


Група А


Фатіх Карагюмрюк (Стамбул) : Фалкірк (Фалкірк)
Це міг бути не поганий матч, але карагюмрюкським вболівальникам радіти не довелось. 5 захисників на поле – це ознака порушення регламенту, відповідно технічна поразка 6:0. Отже Фалкірк отримує 3 залікових бали.
http://ofmanager.eu/spiel/168.html

Пітерхед (Пітерхед) : БАТЕ (Борисов)
Про БАТЕ вже нема що писати, бо нічого несподіваного не сталося, а від FColeg1991 мало хто міг очікувати, що в пасиві шотландського клубу з’явиться технічна поразка. За автосклади обидві команди отримують технічні поразки.
http://ofmanager.eu/spiel/169.html


Група В


Металіст 1925 (Харків) : Рух (Львів)
У цьому матчі відбувалося українське дербі. ScreamO помилився з обраним стилем гри, відповідно ініціативою протягом матчі володіли гості. Окрім невдалого стилю, також не найкращі справи у харків’ян були у захисті. Одразу три атакуючі півзахисники руху відтягували на себе захист Металіста1925, а на протилежному фланзі єдиний форвард Руху вволю скористався вільною зоною. Гідно відповісти господарі не змогли, бо вся боротьба зав’язувалась у центрі поля, а єдиний нападник був під опікою захисту гостей. Таким чином матч закінчився на користь Руху з рахунком 1:4
http://ofmanager.eu/spiel/166.html

Вождовац (Белград) : Богеміан (Дублін)

Богеміан, схоже, знайшов свою гру у турнірі. Другий матч поспіль Serhii розгадує суперника. Мінімальними силами напад ірландського клубу робить справу. Ідеально обраний стиль, та майстерна гра в атаці Богеміана не може не тішити любителів футболу. Звісно це не тішить вболівальників Вождоваца, але то вже питання до serzag. Комбінаційний футбол сербської команди не виправдав себе сьогодні. Не можна сказати, що Вождавац показав поганий футбол, адже наполегливо атакував великими силами, та чотири рази відправив м’яча у ворота гостей, але гості були на висоті. 4:6 на користь Богеміан.
http://ofmanager.eu/spiel/164.html



Група С


Шейд (Осло) : Марсель (Марсель)
Судячи з розташування гравців, Beetle ретельно готувався до матчу, але його опонент Maryanchuk мабуть залишив підготовку на останню мить, та потім щось пішло не так. «Автосос» від Марселя, та технічна перемога Шейда.
http://ofmanager.eu/spiel/165.html

Порту (Порту) : Баварія (Мюнхен)
Можна сказати, що була невеличка перевага на боці Баварії, але лише за статистикою. Nazaretto поставив більше гравців а нападі, а KostyaTMB мав невеличку перевагу у центрі поля. Але гра була рівною, та цілком логічна була б нульова нічия, бо дуже мало ударів по воротах, але команди все ж таки обмінялися забитими голами. 1:1 підсумковий рахунок матчу.
http://ofmanager.eu/spiel/167.html
Аватара пользователя
Pandora
Сообщения: 1069
Зарегистрирован: Пн сен 30, 2019 8:54 pm
Откуда: Харків

Re: Огляд турніру

Сообщение Pandora »

4 тур


Група А


Фалкірк (Фалкірк) : Фатіх Карагюмрюк (Стамбул)
Після двох поспіль невдач, наставник Фатіху спробував змінити ситуацію на свою користь, та випустив одразу двох фланговий нападників з двома атакуючими півзахисниками. Ризик виявився невиправданим – захист Фалкірку звів гру гостей нанівець, три удари за матч у отвір воріт – це замало для досягнення результату. Фалкірк побудував гру свого нападу через центр, обмежившись одним нападником. Нейтралізувавши напад суперника, Demon16 мав можливість зосередитися на своїх атакуючих діях, але це виявилось не просто. Мінімальний захист гостей, який складався лише з трьох захисників, стримував атаки Фалкірка, але занадто багато сил було зосереджено в атаці, тому господарі спромоглися на забитий гол. В цілому гра не дуже видовищна, але свого переможця знайшла. Мінімальна перемога Фалкірка 1:0 і Demon16 гарантує собі участь у чвертьфіналі.
http://ofmanager.eu/spiel/261.html

БАТЕ (Борисов) : Пітерхед (Пітерхед)
FColeg1991, схоже, очікував на такий подарунок від свого опонента, та поставив у стартовому складі центрального форварда. Нічого несподіваного не сталося, та 3 технічні отримує шотландська команда. Нібито можна радіти, але зважаючи на турнірне становище у групі, Пітерхед опиняється у дуже не зручному становищі, бо 3 місце лише з технічними перемогами знижує ймовірність потрапляння до чвертьфіналу, тим більш окрім технічної перемоги, Пітерхед ще не має очок.
http://ofmanager.eu/spiel/260.html



Група В


Рух (Львів) : Металіст 1925 (Харків)
Дуже дзеркально схоже між собою розташування гравців, обрали керівники команд. Обидва знайшли прогалини у захисті то скористалися ними, але у захист Руху виявився трохи надійнішим за захист Металіста1925. ScreamO поставив двох атакуючих півзахисників та віддав центр поля, мабуть це і вплинуло на підсумок матчу, та вплинуло не на користь харківської команди. 6:4 перемога Руху, яка гарантує вихід до чвертьфіналу, а у Металіста1925 тепер завдання стати не найгіршою третьою командою, щоб продовжити подальшу боротьбу.
http://ofmanager.eu/spiel/262.html

Богеміан (Дублін) : Вождовац (Белград)
Однієї нічиєї явно замало для Serzag, щоб виходити з групи, тому потрібно було реваншувати у матчі з Богеміан. На відміну від попереднього матчу, Serzag не став кидати сили в атаку, а навчений гірким досвідом, трохи більше уваги приділив центральній ланці. Гра була доволі жвава, і знов вболівальники побачили багато голів. Увагу то Serzag приділив, але мабуть проти Serhii потрібні інші заходи, бо невеличка перевага все одно була на боці господарів. Вождовац не заслуговував на поразку у цьому матчі, але все ж таки її отримав. 4:3 на користь Богеміан. Ірландська команда гарантує вихід до чвертьфіналу, а Вождовацу терміново потрібно набирати очки, та молитися, щоб ці очки не були технічними.
http://ofmanager.eu/spiel/259.html




Група С


Марсель (Марсель) : Шейд (Осло)
Неявка на матч у 3 турі вимагала від марсельської команди надолужувати втрачене у матчі-відповіді. Цікаве розташування гравців, але чомусь занизька загальна сила. Можливо сили вистачило б навіть такої, але Beetle знайшов протидію до нападників Марселю. Форвард та вінгер Марселя опинилися під опікою захисників Шейда. Всі спроби прорватися до воріт були марними, окрім того чудову гру продемонстрував голкіпер Шейда, перехоплюючи дальні удари. Повна перевага норвезької команди, яка демонструє чудову та різноманітну гру у кожному матчі. Перемога 0:3 на користь Шейда, та гарантія на вихід до чвертьфіналу, а Марселю ще варто докласти зусиль, бо 3 місце не гарантує продовження участі у турнірі.
http://ofmanager.eu/spiel/258.html


Баварія (Мюнхен) : Порту (Порту)
Після нічийного рахунку у минулому турі, Порту потрібно було підніматися з останньої позиції у турнірній таблиці, а Баварії потрібно було, як мінімум, зміцнювати свої позиції. KostyaTMB вгадав з обраним стилем гри – катеначо, та мабуть був дуже впевнений також у розташуванні гравців, бо ще вирішив економити на силі; такий собі ва-банк. Nazaretto вирішив також ризикнути, розуміючи, що KostyaTMB зазвичай нехтує опорною зоною. Одразу п’ять атакуючих гравців вийшло на поле у складі Баварії. Незважаючи, на невдало підібраний британський стиль, Баварія тримала гру під своїм контролем. Вгадав Nazaretto не тільки у гру в нападі, а також чудове рішення знайшлось у захисті – більшість атакувальників португальської команди були під пильним наглядом баварських гравців. Баварці задавали ударів при першій можливості. Голкіпер Порту рятував ворота як тільки міг, але 5 разів довелось діставати м’яча з сітки. Видовищна гра та впевнена перемога Баварії 5:1. Для Порту тепер завдання виходу з групи ускладнилось, але шансів ще достатньо.
http://ofmanager.eu/spiel/257.html
Аватара пользователя
Pandora
Сообщения: 1069
Зарегистрирован: Пн сен 30, 2019 8:54 pm
Откуда: Харків

Re: Огляд турніру

Сообщение Pandora »

5 тур



група А



Фалкірк (Фалкірк) : БАТЕ (Борисов)
Як і очікувалось, БАТЕ ігнорує спортивні принципи турніру. Чергова технічна поразка.
http://ofmanager.eu/spiel/355.html


Фатіх Карагюмрюк (Стамбул) : Пітерхед (Пітерхед)
Фатіх має не погане турнірне становище, але наставник турецької команди вирішив убезпечити свої перспективи на турнірі та виставив максимально допустимий за силою склад команди. Окрім того зробив ставку на атакуючу гру з чотирма атакуючими гравцями. Це був ризик, бо захист виявився послаблений через брак гравців та відповідно послаблену силу. Ризик виявився виправданим – захист Пітерхеду був готовий зустрічати форвардів, але виявився не готовим до ударів атакуючих півзахисників господарів. Ударів було не дуже багато, але достатньо для двох забитих голів. FColeg1991 не зміг сповна скористатися нагодою у нападі, та команда спромоглася лише на один забити гол. Мінімальна перемога стамбульського клуба 2:1
http://ofmanager.eu/spiel/356.html


У групі А Фалкірк гарантував собі перше місце, та останній матч групового раунду з Пітерхедом стане лише формальним. Для Пітерхеда, цей матч може стати останнім в турнірі, бо команда не має жодного не технічного залікового балу, а технічні очкі для виявлення найкращого або найгіршого місця не враховуються. Все буде залежати від матчів в групі В між Богеміан - Металіст 1925 та Рух - Вождовацом. Як Що Металіст 1925 зазнає поразки, та Вождовац не здобуде перемогу, то до чвертьфіналу потрапить саме Пітерхед, бо буде дві перемоги, а перемоги рахуються навіть технічні, не рахуються технічні очки. Як що Вождовац отримає перемогу, то турнір для Пітерхеду закінчиться. Для Фатіх Карагюмрюк все зрозуміло – команда гарантувала собі друге місце в групі, та й матч з БАТЕ, вже цілком прогнозований. Для БАТЕ 6 тур стане останнім матчем в турнірі.


група В


Рух (Львів) : Богеміан (Дублін)
Наставник львівського Руху Pandora, схоже знав яким стилем потрібно протистояти Богеміану. Потужна атака, правильний стиль гри – здавалося зроблено все необхідне для здобуття перемоги. Але це Богеміан, тому вдалого стилю та нападу замало. Захисники ірландської команди зупинили більшість атак української команди. Serhii скористався відсутністю опорних гравців Руху, тому атакувальники Богеміану, наблизившись до штрафного майданчику господарів, могли одразу наносити удари. Незважаючи, на два пропущених голи, Богеміан здобуває чергову перемогу з рахунком 2:3
http://ofmanager.eu/spiel/357.html


Металіст 1925 (Харків) : Вождовац (Белград)
Гра між командами проходила на рівних. Обидві команди намагалися атакувати, трохи краще атаки давалися підопічним Serzag, хоча за підсумковим рахунком так не скажеш. Чотири голи за такої гри – це дуже не поганий показник результативності. Отже бойова нічия 2:2
http://ofmanager.eu/spiel/353.html


Для Богеміан та Руху 6 тур стане формальністю, бо завдання виходу з групи команди вже виконали. Для Металіста1925 нічиєї буде достатньо для продовження боротьби у фінальних матчах, як що Вождовац при цьому не здобуде перемогу. Як що Вождовац програє, та Пітерхед не здобуде перемогу, то Металіст1925 проходить до чвертьфіналу навіть у випадку власної поразки. Перемога Металіста1925 гарантує йому не найгірше третє місце та чвертьфінал. Вождовац задовольнить нічия у разі, як що Пітерхед не переможе, а Металіст1925 програє. Як що Металіст1925 зіграє в нічию, то Вождовацу потрібна перемога для потрапляння до чвертьфіналу.


група С


Марсель (Марсель) : Баварія (Мюнхен)
Чомусь Maryanchuk постійно економить на силі відправленого складу. Звісно, низький показник сили може посприяти на визначення позиції в турнірній таблиці, але ж це далеко не найголовніший показник. Але як би там не було, у матчі з Баварією не сила визначала гру. Nazaretto перехопив ініціативу в центрі поля, що посприяло нанесенню дальніх ударів, та й захист Марселю занадто притискався до власних воріт. Два голи – це не багато для ОФМ, але цього буває більш ніж достатньо для перемоги. Марсель мав більше атакуючих гравців, ніж Баварія, але господарям бракувало підтримки центра поля, тому лише один раз вдалося розпакувати ворота гостей. Перемога Баварії 1:2
http://ofmanager.eu/spiel/354.html


Шейд (Осло) : Порту (Порту)
Beetle міг задовольнитися і нічиєю, але обрав атакуючу гру, хоча з максимальною кількістю захисних гравців. Триматися за центр поля не став, а випустив двох атакуючих півзахисників та нападника. KostyaTMB не став усі сили кидати в атаку, а зосередився на планомірних атаках, використовуючи центр поля. Ніхто суттєвої переваги не отримував, про що і свідчить статистика матчу. Завершальних ударів бракувало обом командам, але навіть з мінімуму команди спромоглися обмінятися голами. За рівної гри отримуємо нічийний рахунок 2:2
http://ofmanager.eu/spiel/352.html


Доля команди, яка посяде третє місце у групі С, тепер не залежатиме від інших груп. Гарантовану путівку до чвертьфіналу будуть розігрувати між собою Марсель та Порту. Марсель задовольнить нічия, а Порту потрібна тільки перемога.
Аватара пользователя
Pandora
Сообщения: 1069
Зарегистрирован: Пн сен 30, 2019 8:54 pm
Откуда: Харків

Re: Огляд турніру

Сообщение Pandora »

6 тур



група А


Пітерхед (Пітерхед) : Фалкірк (Фалкірк)
В останньому матчу групового раунду FColeg1991, розуміючи, що це шансів на продовження боротьби у Кубку гетьмана замало, вчинив не по спортивному – виставив посилений склад команди, порушивши умови турніру. Технічна поразка шотландської команди, а demon16 може святкувати стовідсотковий показник у групі.
http://ofmanager.eu/spiel/454.html

БАТЕ (Борисов) : Фатіх Карагюмрюк (Стамбул)
Нічим не здивував цей матч. Технічна поразка БАТЕ.
http://ofmanager.eu/spiel/453.html



група В


Вождовац (Белград) : Рух (Львів)
Сербському Вождовацу вщент була потрібна перемога. Serzag, розуміючи, що сподіватися на перемогу Металіста1925 не варто, ретельно підготувався до вирішального матчу з Рухом. Розуміючи, що неможна надавати супернику багато простору в центрі поля, Serzag випустив на поле чотирьох півзахисників. В атаці Вождовац діяв обережно, але впевнено. Лише одна прогалина в обороні української команди виявилася саме там, де її і очікував керманич Вождоваца – по центру. Таким чином захист Руху виявився безсилим проти одного нападника, який розривав захист гостей майже кожною атакою. Рух намагався атакувати лівим флангом, але там було все перекрито захисниками Вождоваца. Потужні дальні удари Руху були не точними, тому лише двічі львівська команда змогла відправити м’яча в сітку воріт господарів поля. Вождовац здобуває впевнену перемогу з рахунком 5:2.
http://ofmanager.eu/spiel/450.html

Богеміан (Дублін) : Металіст 1925 (Харків)
Для Богеміану останній матч в групі вже нічого не вирішував в турнірній позиції, та цілком логічно було очікувати спокійний неквапливий футбол у виконанні дублінської команди, але Serhii вирішив порадувати своїх вболівальників видовищною грою, обравши супернапад. ScreamO, мабуть сподівався на те, що Рух забере очки у Вождоваца, та обрав більш стриманий стиль гри. Атака хаків’ян по лівому флангу з підтримкою двох атакувальних півзахисників почала приносити результати, бо вже на 24 хвилині Металіст 1925 вів у рахунку 0:2, але подалі Богеміан перехопив ініціативу, контролюючи центр поля, та незважаючи на опір захисту, зрівняв рахунок до кінця першого тайму. Остаточний рахунок встановив у другому таймі півзахисник Богеміану Томас Машион. Камбек ірландського клубу з рахунком 3:2
http://ofmanager.eu/spiel/452.html



група С


Порту (Порту) : Марсель (Марсель)
KostyaTMB зустрічав команду з Франції знов послабленим складом. Перемога у цьому матчі гарантувала Порту вихід до чвертьфіналу, але з такою силою потрібно було діяти на поле не аби з якою майстерністю. Хоча судячи за попередніми матчами як раз майстерності трохи бракувало. Maryanchuk, якого цілком влаштовувала нічия, попіклувався про захист, виставивши максимально дозволену кількість гравців, але і відсиджуватися у захисті французька команда не планувала – три атакувальних гравця мали турбували захист господарів поля. Питання центру поля виявилося другорядним, при чому для обох менеджерів. Спочатку матчу одразу відчулася різниця у силі – Марсель потужно атакував переважно по правому флангу, а Порту відповідав нечисленними атаками по центру. Один м’яч все ж побував у воротах Марселя, а Марсель в свою чергу відвантажив чотири голи до воріт Порту. 1:4 перемога Марселя.
http://ofmanager.eu/spiel/451.html

Баварія (Мюнхен) : Шейд (Осло)
Екзотичний футбол вирішив продемонструвати Beetle у матчі з мюнхенською Баварією. Не часто ми бачимо одразу п’ять атакувальних гравців на полі. Така увага нападу, змусила Beetle обмежитись лише трьома центральними захисниками. Така самовпевненість керманича Шейду принесла свої плоди, але на користь Баварії. Nazaretto за п’ять попередніх матчів лише двічі використовував опорних гравців. Мабуть Beetle вирішив цим скористатися, але цього разу шлях до штрафного майданчика Баварії виявився не таким простим, бо одразу два опорника перешкоджали нападу Шейда влаштувати облогу. Таким чином ефективність комбінаційних дій норвезької команди було зведено лише до двох голів. Напад Баварії цілком скористався самопевністю керівника Шейда, бо відкритими зонами на фланзі було не складно виходити на ударні позиції. Впевнена перемога Баварії 6:2
http://ofmanager.eu/spiel/449.html


Отже тепер, згідно регламенту, у чвертьфіналі переможець групи А Фалкірк зустрічається з третім місцем групи В, яке посів Вождовац. Переможець групи В Богеміан зіграє з Марселем, який посів 3 місце у групі С. Переможці цих протистоянь зіграють між собою у півфіналі.
Переможець групи С Баварія зіграє з найгіршим другим місцем інших груп, яке займає Рух у групі В. Найкраще друге місце, яке належить у групі А команді Фатіх Карагюмрюк, зіграє з Шейдом, який зайняв друге місце групи С. Переможці цих протистоянь зіграють між собою у півфіналі.
Аватара пользователя
Pandora
Сообщения: 1069
Зарегистрирован: Пн сен 30, 2019 8:54 pm
Откуда: Харків

Re: Огляд турніру

Сообщение Pandora »

1 / 4 фіналу Кубку гетьмана
(перші матчі)

Фалкірк (Фалкірк) : Вождовац (Белград)

Перший пропущений гол у турнірі, як що не брати до уваги матчі, де суперники шотландської команди поводили себе не по спортивному. Але така прикрість навряд чи могла засмутити Demon16, бо фалкірський напад діяв бездоганно. Demon16 на сто відсотків скористався нагодою, яку дав суперник, залишивши не прикритим свій правий фланг. Вождовац намагався грати у контратакувальний футбол, але комбінаційні дії шотландської команди зводили нанівець усі спроби нав’язати свою гру. Як вже вище зауважено, сербська команда змогла забити один гол, зрівнявши рахунок після пропущеного голу, але цей гол скоріше був випадковим, бо весь матч проходив за повною перевагою господарів. Впевнена перемога Фалкірку 6:1. Тепер Serzag має створити маленьке диво у другому матчі, щоб потрапити до півфіналу.
http://ofmanager.eu/spiel/547.html


Богеміан (Дублін) : Марсель (Марсель)

Марсель, перехопивши один з останніх квитків на вихід з групи, мав нагоду забезпечити себе більшим шансом на прохід до півфіналу, але для цього потрібно було подолати найкращу команду сусідньої групи – Богеміан. Serhii та Maryanchuk намагалися намацати слабкі місця в оборонній стратегії один одного, але обидва горішки виявилися міцними. Незважаючи, на відсутність відкритих нападників сухим рахунок не залишився. Serhii занадто наполегливо закликав гравців до контратакуючих дій. Це створювало непорозуміння між гравцями, через що швидко команда швидко втрачала м’яч. Марсель також не втрачав нагоди влаштувати атаку, але марсельські гравці діяли уважніше, що дозволило частіше опинятися на ударних позиціях. Більш вдалі атаки дозволили марсельській команді двічі відправити м’яча у ворота дублінців. Нагод у Марселя було на багато більше ніж на два голи, але бракувало влучності. Наприкінці матчу Марсель втратив пильність, чим і скористувалися господарі поля, але на більше їх не вистачило. Отже мінімальна перемога гостей 1:2. Доля путівки до півфіналу тепер буде вирішуватися в Марселі.
http://ofmanager.eu/spiel/546.html


Баварія (Мюнхен) : Рух (Львів)

Невдалий день для львівського Руху. Потужний захист та активні дії не допомогли Руху почати готуватися до матчу-відповіді у статусі фаворита. Nazaretto легко подолав усі захисні задуми Pandora, та не дозволив подолати захист своєї команди. Заволодівши м’ячем, мюнхенці одразу переправляли того ближче до карного майданчику Руху та карали гостей за необачність. 4:0 – це чудова нагода збільшити шанси на боротьбу за трофеї, то для Nazaretto тепер завдання не втратити отриманий шанс, а Pandora тепер має ретельніше підготуватися до матчу-відповіді, це не просте завдання.
http://ofmanager.eu/spiel/545.html


Фатіх Карагюмрюк (Стамбул) : Шейд (Осло)

У рідних стінах карагюмрюкці намагалися тримати гру під своїм контролем, але Шейд діяв дуже обережно. Обидва менеджери зробили ставку на гру по флангу, через що гри була дуже в’язкою без великої кількості гольових моментів. У Фатіха краща гра була у центрі поля, але це не дуже допомагало атакувальним діям стамбульців, бо гравці Шейда, втративши м’яча, одразу поверталися до оборони. У першому таймі Шейд зміг скористатися помилкою Фатіху, та відкрити рахунок, але у другому таймі господарі зрівняли рахунок. Не дуже результативна нічия 1:1. Шанси на півфінал у команд лишаються рівними, бо все буде вирішуватися в Осло.
http://ofmanager.eu/spiel/548.html
Закрыто

Вернуться в «КТ "Кубок Гетьмана"»